An Unbiased View of su tesisatçısı

Wiki Article

Yaptığımız işler: sıhhi tesisat işini dair her konuda profosyonel hizmet veriyoruz. Mekanik Isıtma Soğutma sistemleri Yangın sulama söndürme sistemleri Doğalgaz tesisatı...

Evim 3 katlı tripleks villa. Evimin orta katında 3 oda ve merdiven holünde bir banyo/tuvalet bulunmakta. Havalandırma boşluğu banyo içinde yer almaktadır. Ortadaki odanın tavanında köpük ile takviye mevcut. Yoğun ve uzun süreli yağış olduğunda bu odanın tavanında damlama şeklinde su akışı oluyor. Tavanda ufak delikler açtığımda suyun bu deliklerden tahliye olduğunu gözlemledim. Yukarıda bahsettiğim durum tesisat kaynaklı bir issue değildir.

Termal kameralar, bu alanda kullanılan cihazlardan biridir. Bilindiği gibi termal kameralar, sıcaklık farklarını etkili olarak tespit etmektedir.

Su kaçağı tespit yöntemlerinde artworkık en ileri teknolojilerin kullanılıyor olması nedeni ile etrafa herhangi bir zarar verilmeyerek kolayca kırmadan su kaçağı bulma ve tamir işlemi yaparak sizlere ekstra maliyetler çıkarmamaktadır.

Temiz su tesisatının tamiri için kaçağın olduğu yer açılır arızalı yer kesilip ek parça konarak onarımı yapılır.

Bu cihaz sınıfında ilk kez: Daha hızlı nokta tespiti için yeni Clever fonksiyonu (patenti alınmıştır)

Bir binadaki su kaçağını bulmak eskiden zahmetli ve masraflı bir işti. Duvarların kırılması ve su kaçak tespiti su sızdıran borunun aranması birçAlright sorunu da beraberinde getiriyordu. Teknolojiyle birlikte artworkık bu işlem tarih oldu. Termal su kaçağı tespit cihazlarıyla duvarları kırmadan borular görünebiliyor su kaçak tespiti ve su akışının standard olup olmadığı rahatlıkla tespit edilebiliyor.

Su tesisatlarının kullanıldığı alanlar genelde banyo ve mutfak olduğundan zemine fayans döşenir. Su kaçağı tespiti yapıldıktan sonra tamiri için mecburen fayansın kırılması gerekir.

Su kaçağının yerini bulma işlemi konusunda kullanılan bazı teknik ekipmanlar bulunuyor. Bu ekipmanları aşağıda sıraladık peki evde cihaz olmadan su kaçağının yerini bulma nasıl su kaçağı tespit yapılır bu konuda sayfamızın sonunda detaylı anlatım bulabilirsiniz.

Bu yeni teknoloji aynı zamanda enerji su tesisatçısı tasarrufu sağlar. Cihazla Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır Sensörler, su sızıntısı algılandığında otomatik olarak su kaynağını kapatır. Bu da gereksiz su tüketimini engeller ve su faturalarının düşmesine yardımcı olur.

Bu işlemler için ekstra bir ekipmana gerek duyulmaz mevcut ekipmanlarımız ile kaçak su bulma işlemini kolayca yapabiliriz. Bazen uğraştırıcı ve can sıkıcıda olsa tüm su kaçağı sorunlarınız için artworkık Tıkanıklık Merkezi var.

İşin zorluğuna göre değişen fiyat sisteminde su kaçak bulma fiyatı nı etkileyen unsurlar;

İlk olarak alt kata akan su sadece temiz su tesisatından olmayabilir. İkincisi su sızıntısı temiz su tesisatı (sıcak ve soğBritish su kaçağı tespiti isles su), pis su tesisatı veya kalorifer tesisatından da kaynaklanabilir.

Kırmadan ve kesinlikle tesisatınıza Helloç bir zarar vermeden 100% noktasal olarak dinleme cihazları ile su kaçağı tespiti yapıyoruz. Hemen arayın servisimiz 30 dk da ayağınıza gelsin. Su kaçağı tespitinde artık tesisatınıza zarar vermeyin.

Report this wiki page